Voinicel

2014-05-26
  • Servings : 2
  • Prep Time : 15m
  • Cook Time : 1m
  • Ready In : 0m

voinicel3In general, dimineața, fetița mea mănâncă cereale, fructe, sau ambele. Rețeta aceasta le combină delicios și mă asigură că ca avea energie până la următoarea gustare. Asta dacă solicită și o porție de lapte… matern. Rețeta am găsit-o în cartea Elenei Pridie, Copilul vegetarian, carte pe care v-o recomand cu drag și din care mă inspir adeseori.

voinicel2

Eu am folosit alac, grâu spelt, integral, the real thing adică. Și bio pe deasupra. Am mâncat și eu alături de pitică, căci și ea m-a ajutat.

Ingredients

  • Un pahar de grâu integral
  • un măr
  • două linguri de nucă răşnită
  • o lingură de miere

Method

Step 1

Eu am lăsat grâul la înmuiat peste noapte şi apoi l-am pus la fiert pentru o oră şi jumătate. L-am scurs de apă şi l-am pisat bine cu furculiţa. Aş fi folosit blenderul vertical, dar tocmai se stricase.

Step 2

Mărul l-am curăţat şi l-am dat pe răzătoarea de sticlă. Am amestecat apoi cu dragoste restul ingredientelor şi am chemat prinţesa la micul dejun.

Print Friendly
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 6
Rate this recipe

6 people rated this recipe

Related Recipes:
  • sos de turmeric1

    Sos de turmeric

  • burger dovlecel2

    Burger vegan de dovlecel

  • bruschete morcov1

    Bruschete cu morcov

  • mazare3

    Mâncare de mazăre boabe şi mei

  • tofu2

    Tofu de casă