Voinicel
2014-05-26- Servings : 2
- Prep Time : 15m
- Cook Time : 1m
- Ready In : 0m
In general, dimineața, fetița mea mănâncă cereale, fructe, sau ambele. Rețeta aceasta le combină delicios și mă asigură că ca avea energie până la următoarea gustare. Asta dacă solicită și o porție de lapte… matern. Rețeta am găsit-o în cartea Elenei Pridie, Copilul vegetarian, carte pe care v-o recomand cu drag și din care mă inspir adeseori.
Eu am folosit alac, grâu spelt, integral, the real thing adică. Și bio pe deasupra. Am mâncat și eu alături de pitică, căci și ea m-a ajutat.
Ingredients
- Un pahar de grâu integral
- un măr
- două linguri de nucă răşnită
- o lingură de miere
Method
Step 1
Eu am lăsat grâul la înmuiat peste noapte şi apoi l-am pus la fiert pentru o oră şi jumătate. L-am scurs de apă şi l-am pisat bine cu furculiţa. Aş fi folosit blenderul vertical, dar tocmai se stricase.
Step 2
Mărul l-am curăţat şi l-am dat pe răzătoarea de sticlă. Am amestecat apoi cu dragoste restul ingredientelor şi am chemat prinţesa la micul dejun.