Budinca din lapte de migdale
2014-05-21- Servings : 4
 - Prep Time : 10m
 - Cook Time : 8m
 - Ready In : 15m
 
Budinca din lapte de migdale amintește suav de crema de zahăr ars, care, trebuie să recunosc , este inegalabilă intre frații ei mai sănătoși, fie chiar raw vegani.
Ingredients
- 500 ml de lapte de migdale
 - 2 linguri de miere de salcâm
 - 2 linguriţe de alge agar agar
 - 200 ml apă
 - 5- 6 linguri de sirop crud de agave sau arţar
 - seminţele de la un baton de vanilie
 - căpşuni şi goji pentru decor
 
Method
Step 1
Laptele de migdale se amestecă cu mierea şi vanilia, până se topeşte puţin mierea. Se poate pune şi pudră de vanilie sau extract de vanilie.
Step 2
Apa se pune la fiert cu algele gelifiante agar agar (se găsesc la Plafar sau pe net) timp de 8 minute. E cam singura concesie în materie de raw food.
Step 3
Se amestecă cele două compoziţii, se pun în forme şi se lasă la rece minimum 15 minute. Apoi se răstoarnă pe farfurii, se toarnă câte o lingură de sirop de arţar şi se decorează după imaginaţie. :)

												
				
                                                                

												
												
												
												
												












