Salată orientată cu cartofi noi
2014-05-22- Cuisine: Vegan
 - Course: Fel Principal
 - Skill Level: Uşor
 
- Servings : 2
 - Prep Time : 10m
 - Cook Time : 20m
 - Ready In : 0m
 
O gustoasă salată orientată din iarnă, către primăvară. Din punct de vedere al ingredientelor, biensur. Abia am așteptat cartofii noi, mici, românești, cruzi i-aș mânca de bucurie, dar îi prefer totuși fierți sau la cuptor.
Ingredients
- 300 de grame de cartofi noi, bine spălaţi
 - 50 de gr de măsline Kalamata
 - o ceapă verde
 - o jumătate de ardei Kapia
 - o lingură de capere în oţet
 - o lingură de ulei din seminţe de dovleac, presat la rece
 - o lingură de fulgi de drojdie inactivă
 - sare şi piper
 
Method
Step 1
Cartofii noi, bine spălaţi şi necurăţaţi, se fierb cam 20 de minute. Eu îi încerc cu furculiţa. Se scurg de apă şi se taie rondele.
Step 2
Se amestecă într-un bol cu celelalte ingrediente şi se condimentează, presărând la sfârşit fulgii de drojdie. Merge bine şi un ou fiert, între noi fie vorba.

												
				
                                                                


												
												
												
												
												












