Salată orientată cu cartofi noi
2014-05-22- Cuisine: Vegan
- Course: Fel Principal
- Skill Level: Uşor
- Servings : 2
- Prep Time : 10m
- Cook Time : 20m
- Ready In : 0m
O gustoasă salată orientată din iarnă, către primăvară. Din punct de vedere al ingredientelor, biensur. Abia am așteptat cartofii noi, mici, românești, cruzi i-aș mânca de bucurie, dar îi prefer totuși fierți sau la cuptor.
Ingredients
- 300 de grame de cartofi noi, bine spălaţi
- 50 de gr de măsline Kalamata
- o ceapă verde
- o jumătate de ardei Kapia
- o lingură de capere în oţet
- o lingură de ulei din seminţe de dovleac, presat la rece
- o lingură de fulgi de drojdie inactivă
- sare şi piper
Method
Step 1
Cartofii noi, bine spălaţi şi necurăţaţi, se fierb cam 20 de minute. Eu îi încerc cu furculiţa. Se scurg de apă şi se taie rondele.
Step 2
Se amestecă într-un bol cu celelalte ingrediente şi se condimentează, presărând la sfârşit fulgii de drojdie. Merge bine şi un ou fiert, între noi fie vorba.